انگور سیاه شمال میوه های کوچک و شیرینی هستند

همانطور که می دانید انگور سیاه شمال میوه های کوچک و شیرینی هستند که به دلیل رنگ آبی مایل به بنفش شدیدشان که تقریباً سیاه به نظر می رسند معروف هستند.

رنگ منحصر به فرد آنها از غلظت بالای آنتوسیانین ها ناشی می شود، آنتی اکسیدانی که مسئول رنگ سایر میوه ها و سبزیجات سیاه، بنفش و آبی است.

آنتوسیانین ها همچنین به غذاهایی مانند شاه توت، زغال اخته، بادمجان و گل کلم بنفش رنگ می دهند.

انواع مختلفی از انگور سیاه انواع دانه دار و بدون دانه موجود است که بیشتر آنها عمدتاً برای تهیه شراب قرمز استفاده می شوند.

با این حال، انگور سیاه می تواند یک میان وعده یا دسر مغذی نیز باشد.

این مقاله به بررسی 6 فایده سلامتی خوردن انگور سیاه می پردازد.

اولین فایده بارز سلامتی انگور سیاه، مشخصات تغذیه ای آن است.

یک پیمانه (138 گرم) انگور سیاه هسته دار بدون هسته فراهم می کند:

  1. کالری: 90
  2. کربوهیدرات: 24 گرم
  3. فیبر: 1 گرم
  4. پروتئین: 1 گرم
  5. چربی: 1 گرم
  6. ویتامین C: 17 درصد از ارزش روزانه (DV)
  7. ویتامین A: 11٪ از DV
  8. آهن: 2% از DV

مانند بیشتر میوه ها، انگور سیاه در درجه اول منبع کربوهیدرات است و عملاً هیچ چربی و پروتئینی ندارد.

با این حال آنها منابع خوبی از ویتامین C و A هستند.

ویتامین C انگور سیاه دیمی کردستان یک ویتامین محلول در آب است که بدن شما از آن برای بهبود جذب آهن، تولید کلاژن و تقویت سیستم ایمنی استفاده می کند.

همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است که ممکن است به پیشگیری از برخی بیماری های مزمن کمک کند.

از سوی دیگر، ویتامین A یک ویتامین محلول در چربی است که در عملکرد ایمنی بدن، رشد و تکامل سلولی و سلامت چشم نقش دارد.

  • منابع:
    1. 6 Unique Benefits of Black Grapes
  • تبلیغات: 
    1. فواید استفاده از میوه گلابی در رژیم غذایی و کاهش وزن با مصرف آن
    2. راهکارهایی که جیبتان را پر پول می کند
    3. پیدا شدن پیکر بی جان بازیگر معروف در جنگل های شمال!
    4. با پروتئین فندق برای یک روز کامل سیر باشید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.