خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی سرکه سیب قرمز می تواند به حمله به پاتوژن ها از جمله باکتری ها کمک کند. به طور سنتی از سرکه سیب برای تمیز کردن و ضد عفونی کردن ، درمان اونیکومیکوزیس ( قارچ ناخن دست و پا )، شپش ، زگیل و عفونت گوش استفاده می شود .
سرکه همچنین یک نگهدارنده مواد غذایی است و مطالعات نشان می دهد که باکتری هایی مانند E. coli را از رشد و فاسد شدن غذا باز می دارد.
قند خون و دیابت
تا به امروز، یکی از قانع کننده ترین کاربردهای سرکه در درمان دیابت نوع 2 است. دیابت نوع 2 با سطوح بالای قند خون ناشی از مقاومت به انسولین یا ناتوانی پانکراس در تولید انسولین مشخص می شود . سرکه سیب حاوی کروم است که می تواند سطح انسولین خون را تغییر دهد .
به همین دلیل، توصیه می شود افراد مبتلا به دیابت نوع 1 قبل از استفاده منظم و قابل توجه از سرکه سیب در رژیم غذایی خود با پزشک خود مشورت کنند.
از سوی دیگر، اثر مفید سرکه سیب به نفع مبتلایان است هیپرگلیسمی یا دیابت نوع 2 . 100% جذب نشاسته را مسدود نمی کند، اما با تعدیل قند خون، ورود آن به خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
با این حال، افراد بدون دیابت نیز ممکن است از حفظ سطح قند خون در محدوده طبیعی سود ببرند، زیرا برخی از محققان بر این باورند که سطح قند خون بالا عامل اصلی پیری و بیماریهای مزمن مختلف است.
در حالی که موثرترین و سالم ترین راه برای تنظیم سطح قند خون از طریق رژیم غذایی، اجتناب از کربوهیدرات های تصفیه شده و قند است، سرکه سیب ممکن است اثر مفیدی داشته باشد.
تحقیقات نشان می دهد که سرکه مزایای زیر را برای سطح قند خون و انسولین دارد:
سرکه می تواند حساسیت انسولین را در طول یک وعده غذایی پر کربوهیدرات 19 تا 34 درصد بهبود بخشد و قند خون و پاسخ انسولین را به میزان قابل توجهی کاهش دهد: در یک مطالعه کوچک روی 5 فرد سالم، سرکه پس از خوردن 50 گرم نان سفید ، قند خون را 31.4 درصد کاهش داد .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.