سرکه مهرام یکی از پرمصرف ترین چاشنی های اسیدی است
. در دهه های اخیر، پیشرفت های سریعی در زمینه تحقیقات سرکه حاصل شده است و ساختار فکری مربوط به این حوزه به طور قابل توجهی تکامل یافته است.
بنابراین، مهم است که دانشمندان در جریان تحولات مرتبط باشند تا از درک مناسب این زمینه اطمینان حاصل کنند.
برای تسهیل این مطالعه فعلی، یک روش تجزیه و تحلیل کتاب سنجی برای تجسم نقشه دانش تحقیق سرکه بر اساس داده های ادبیات بازیابی شده از پایگاه داده Web of Science Core Collection (WoSCC) اتخاذ شد.
در مجموع، 883 مقاله پژوهشی و مروری اصلی بین سالهای 1998 تا 2019 با 19663 مرجع توسط CiteSpace تجزیه و تحلیل شد.

هم یک طرح ماکروسکوپی و هم توصیف میکروسکوپی از کل حوزه دانش محقق شد.
با توجه به محتویات تحقیق، مضامین اصلی که زیربنای تحقیقات سرکه هستند را می توان به شش دسته تقسیم کرد که عبارتند از: میکروارگانیسم ها، مواد، عملکردهای سلامت، فناوری های تولید، داروهای کمکی و باقیمانده های سرکه.
علاوه بر تحلیل اخیر، روندهای نوظهور و کانون های تحقیقاتی آینده پیش بینی شد. در نهایت، مرحله تکاملی تحقیق سرکه بر اساس نظریه چهار مرحله ای اشنایدر مشخص شد.
این بررسی به دانشمندان کمک می کند تا تکامل پویای تحقیقات سرکه را تشخیص دهند و همچنین زمینه هایی را برای تحقیقات آینده برجسته کنند.
سرکه یکی از آشناترین چاشنی های اسیدی در سراسر جهان است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.