کشمش 10 کیلویی یک انگور خشک است. کشمش در بسیاری از مناطق جهان تولید می شود و ممکن است به صورت خام خورده شود یا در آشپزی ، پخت و پز و دم کردن استفاده شود.
در بریتانیا ، ایرلند ، نیوزیلند و استرالیا ، کلمه کشمش برای انگور بزرگ خشک تیره رنگ محفوظ است، که سلطانا یک انگور خشک طلایی رنگ است، و مویز یک انگور کوچک خشک بدون هسته سیاه کورنت است.
قدمت کلمه “کشمش” به زبان انگلیسی میانه برمیگردد و واژهای قرضی از فرانسوی قدیم است . در فرانسوی مدرن ، کشمش به معنای “انگور” است، در حالی که انگور خشک شده یک کشمش ثانیه یا “انگور خشک” است. کلمه فرانسوی قدیم به نوبه خود از کلمه لاتین racemus به معنای “یک خوشه انگور” ایجاد شده است.
انواع کشمش به نوع انگور بستگی دارد و در اندازه ها و رنگ های مختلفی از جمله سبز، سیاه، قهوه ای، بنفش، آبی و زرد ظاهر می شود.
واریته های بدون دانه عبارتند از sultana (نوع رایج آمریکایی که در ایالات متحده به نام تامپسون بدون دانه شناخته می شود )، مویز زانت (کشمش کورنتی سیاه، Vitis vinifera L. var. Apyrena)
و انگور شعله ای . کشمش به طور سنتی در آفتاب خشک می شود، اما ممکن است به طور مصنوعی نیز آب شود.
“کشمش طلایی” به طور کلی در دستگاههای آبگیری با دما و رطوبت کنترلشده خشک میشود که به آنها اجازه میدهد رنگ روشنتر و رطوبت بیشتری را حفظ کنند. آنها اغلب پس از خشک شدن با دی اکسید گوگرد درمان می شوند.
کشمش سیاه کورینت یا زانت کشمش کوچک و گاهی بدون دانه است که بسیار تیره تر است و طعمی ترش و تند دارد. معمولاً به آنها مویز می گویند. کشمش مسقطی در مقایسه با گونه های دیگر بزرگ است و همچنین شیرین تر است.
انگورهایی که برای تولید کشمش در خاورمیانه و آسیا استفاده می شوند شامل انگورهای بزرگ سیاه و سفید مونوککا (یا manucca) است که کشمش درشت تولید می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.