دکتر گوش توضیح میدهد که بریتانیاییها چای ماسال کیلویی «ارتدوکس» با برگهای کامل با کیفیت بالا مینوشیدند و میفروختند، اما تودههای هند چای CTC (مخفف عبارت crush tear curl، روشی برای پردازش که در سال 1931 ابداع شد)، یک چای کم عیار و قوی مینوشیدند. -چای طعم دار و زود دم.
او ادامه می دهد که برای بسیاری از کسانی که توانایی خرید غذا را نداشتند، چای ماسالا به شکل مهمی از رزق و روزی تبدیل شد. زنان برای طولانیترین مدت چای ماسالا مینوشیدند، زیرا این تنها غذایی بود که داشتند.
آنها باید به خود قدرت میدادند که [در خانه] کار کنند، زیرا کار یدی بود.» دکتر قوش توضیح می دهد که چای محرک است و ادویه ها خواص مفیدی برای سلامتی دارند.
او میگوید: «همه این چیزها در آن فنجان کوچک هشت اونسی وجود دارد که فکر نمیکنم هیچکدام از ما حتی به آنها فکر نکنیم.
در حالی که ممکن است بریتانیاییها سنت نوشیدن چای را به هندیها تحمیل کرده باشند، اما نمیتوانستند معنی آن را در طول سالها، چه بد و چه خوب، برای ما کنترل کنند.
تهیه چای ماسالا کار قابل توجهی را به روزهای مادری موتیبن اضافه کرد، به ویژه پس از مرگ شوهرش در جوانی.
موتیبن در یک دیگ 25 فنجان درست می کرد، وقتی شوهر شوهرش به ملاقاتش می آمدند، تا برادران شوهرش را راضی کند تا از نظر مالی از پسرانش مراقبت کنند.
اما سالها بعد، در دوران کودکیام، چایشکنیهای طولانی موتیبن به من این فرصت را داد که جرعههایی از نعلبکی او بدزدم و به شخصی که نمیتوانم با او ارتباط برقرار کنم علاقهمند شوم. چند دهه پس از آن، عموهای من، پسران موتیبن، چای را به اتاق انتظار آوردند تا مادرم را تحت عمل جراحی سرطان گلو قرار دهد.
نمی دانستیم که آیا هرگز دوباره صحبت های او را می شنویم، اما فنجان های تند ما را تسلی دادند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.