گیلاس زرد میوه شیرینی است که رنگ زیبایی هم دارد

میوه گیلاس زرد شیرین میوه ای است میوه ای غیرقابل رشد با قطر 1 تا 2 سانتی متر (در برخی از ارقام قطر آن می تواند بزرگتر باشد) که به دلیل رنگ (قرمز روشن تا بنفش تیره بسته به رقم) ظاهری جذاب دارد و مطلوب است.

طعم شدید سه بخش را می توان در یک دروپ شناسایی کرد: اگزوکارپ یا پوست بیرونی.

مزوکارپ که قسمت گوشتی میوه است و یک سنگ مرکزی واحد که همان اندوکارپ lignified است که دانه را احاطه کرده است.

رشد دروپه در میوه گیلاس صادراتی ایران مطابق با مراحل رشد گزارش شده در سایر دروپه ها است که در زیر توضیح داده شده است.

انواع گیلاس را می توان به انواع زودرس، اواسط و دیررس تقسیم کرد.

بر اساس رسیدن واریته مرجع در سطح اروپا، بورلات، یک گیلاس کشت شده گسترده در سراسر اروپا.

در طول رشد اولیه گیلاس زرد ارومیه، ارتباط دائمی بین میوه در حال رشد و دانه در حال رشد وجود دارد.

این سیگنال‌ها می‌توانند هورمون‌هایی مانند اکسین و جیبرلین‌ها باشند که در آندوسپرم یا پوسته بذر تولید می‌شوند و در هماهنگ‌سازی رشد همه این ساختارهای مختلف نقش دارند.

اختلال در این ارتباط یکی از محرک های ریزش میوه است از بین رفتن بخش قابل توجهی از میوه آنها قبل از رسیدن.

این تلفات که اغلب به عنوان “قطعات ژوئن” یا “چری ریزش” نامیده می شود، از سالی به سال دیگر متفاوت است و در برخی فصول می تواند منجر به از دست دادن کامل محصول شود.

سرعت رشد دروپه را می توان با یک منحنی سیگموئید دوگانه توصیف کرد، که در آن سه مرحله به خوبی مشخص شده را می توان شناسایی کرد.

در مرحله اول (مرحله اول)، تخمدان تمام تغییرات مورفولوژیکی بعدی را که منجر به تشکیل میوه می شود، سقط می کند یا شروع می کند.

تعریف سنتی فاز I که از گلدهی گیلاس قرمز تکدانه مشهد شروع می‌شود، شامل تسریع رشد تخمدان تقریباً دو هفته قبل از گرده‌افشانی می‌شود.

  • منابع:
    1. Fruit Development in Sweet Cherry
  • تبلیغات: 
    1. اثرات کوچک قهوه بر سلامت فردی می‌تواند در مقیاس جمعیتی مهم باشد
    2. چگونه می‌توان یک دفتر کار کارآمد در خانه داشت؟
    3. در کوتاه ترین زمان با فروش 5 کالا به سود خوب برسید!
    4. ساده ترین روش برای میلیونر شدن!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.